Uw specialist voor alles dat met computers te maken heeft!

Over Ons

De specialisten van Van Rosmalen ComputerDiensten zijn onuitputtelijk in het vinden van oplossingen / reparaties. Ze combineren diepgaande kennis en slimheid met plezier in techniek. Ze zijn handig en een tikje eigenwijs, betrouwbaar, creatief en als het nodig is soms geniaal. Hun filosofie is dat de gebruiker geen last moet hebben van hun werkzaamheden, maar wel recht heeft op alle aandacht. 

Hoewel de Van Rosmalen ComputerDiensten-technici van hun werk houden en daardoor soms moeilijk naar huis te krijgen zijn, worden voor elke opdracht sluitende afspraken gemaakt. Zodat de gebruiker precies weet wat hij mag verwachten in geld en in tijd. Ook hier speelt ruime ervaring een rol: Van Rosmalen ComputerDiensten kan de zaken van tevoren goed inschatten en laat weinig ruimte voor onaangename verrassingen.


Richard van Rosmalen 

Directeur

Richard, de founding father van Van Rosmalen ComputerDiensten. Op papier de baas maar in werkelijkheid meer een vriend waarbij iedereen kan komen voor vragen, tips of advies. Hij is degene met de meeste ervaring. 

info@vrad.nl

Fabian de Zeeuw

Operationeel Directeur

Fabian, de langst zittende medewerker binnen het bedrijf. Een genie in IT, geen probleem is te gek voor Fabian, hij vindt altijd een oplossing. Fabian is degene die alle opdrachten vlekkeloos laat verlopen.  

 

fabian@vrad.nl

Gero Heininga

Hoofd Systeembeheerder

Gero is naast Fabian de grootste IT nerd binnen het bedrijf. Door zijn diepgaande kennis en grote oplossingsvermogen zal geen enkel probleem te gek zijn voor hem. Samen met Emiel heeft Gero onze stagiaires onder zijn hoede.

gero@vrad.nl

Emiel Kamerman

IT Adviseur

Emiel is onze verkoper. Door zijn enorme kennis over de nieuwste technologie weet hij iedereen de gewenste adviezen te geven. Ook is Emiel degene die alles wat commercieel is voor zijn rekening neemt. En samen met Gero stuurt hij de stagiaires aan. 

emiel@vrad.nl