Uw specialist voor alles dat met computers te maken heeft!

Wij zijn een Computer winkel die gevestigd is in IJsselmuiden, U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en de reparaties van uw systemen. Ook kunt u hier terecht voor de aanschaf van uw nieuwe systemen. Met meer dan 15 jaar ervaring bent u hier aan het goede adres voor een betrouwbare ICT oplossing .

Uw computerspecialist in de omgeving Kampen en IJsselmuiden. Voor reparatie, onderhoud en verkoop bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring is uw systeem hier in veilige handen. 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

!! Wegens Covid-19 staat onze buitendienst op hold en komen dus niet meer bij klanten thuis, U bent welkom bij ons in de winkel. Ook zijn wij op vrijdag geopend tot 17:30 IPV 21:00. !!


Adres

Burgemeester van Engelenweg 47

8271 AL IJsselmuiden

Overijssel, Nederland

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.30 uur

Dinsdag tot Donderdag: 09:00 - 17:30

Vrijdag: 09:00 - 21:00

Zaterdag 9:00 - 13:00 uur

Contactgegevens

E-mail: info@vrcd.nl

Telefoon: 038 – 333 61 24


VRCD Achtergronden

G2A


Reparaties

Wij zijn uw specialist, in reparaties aan uw computer of laptop. Bijna alle defecten aan uw computer of laptop kunnen wij oplossen. Van een kapot laptopscherm tot een defect moederbord.

Computer onderhoud

Heeft u een trage computer, of last van een virus? Wij kunnen het fixen. voor €35 heeft u al een complete check-up van uw systeem. Wij schonen uw complete computer op en checken deze op virussen en malware. Eventuele kleine defecten repareren wij. We zorgen ervoor dat uw computer weer voelt als nieuw. 

Hulp aan huis

Heeft u geen mogelijkheid om naar de winkel te komen? Veel van onze diensten leveren wij ook aan huis? Een reparatie of opschoonbeurt is mogelijk bij u thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak. 

Verkoop computer en laptop

Naast de reparatie en onderhoud van uw computer of laptop doen wij ook aan de verkoop van computers en laptops. Wij hebben een aantal standaard modellen waaruit u kunt kiezen, maar op aanvraag kunnen wij voor u een volledig aangepaste computer of laptop leveren. Op al onze computers krijgt u standaard 3 jaar garantie met onze service. 

Netwerk

Heeft u last van traag internet of een slechte wifi verbinding. Wij kunnen u helpen. Met onze wifi check kijken we uw volledige netwerk na, We kijken waar het probleem ligt en geven u dan passend advies. 

Hulp op afstand

Heeft u geen mogelijkheid om naar de winkel te komen? Veel van onze diensten leveren wij ook op afstand. Wij kunnen u helpen door op afstand mee te kijken. Ook kunnen wij uw computer remote opschonen. Neem contact op voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak.