Computer reparatie

Problemen met uw computer zijn erg vervelend. Op deze pagina kunt u lezen welke computerproblemen er onder andere zijn. Verder leggen wij uit welke oplossingen / Reparatie wij voornamelijk bieden.

Deze problemen zijn bij ons bekend:
– De computer loopt steeds vast, of start niet (goed) op.
– De computer is traag
– Een blauw scherm?
– De computer bevat virussen of bevat ongewenste rommel
– Harde schijf werkt niet meer of er zijn andere problemen met de computer

Van Rosmalen ComputerDiensten heeft experts op het gebied van computerproblemen, dus kunnen wij deze problemen snel en kundig voor u oplossen. Een aantal oplossingen die wij bieden zijn:
– Het vervangen van kapotte computeronderdelen.
– Het sneller maken van uw computer.
– Uw computer goed beveiligen en zorgen dat er ongewenste rommel eraf gehaald wordt, zodat u veilig kunt internetten en telebankieren.
– Het installeren van een printer of andere randapparatuur.
– Het installeren, verwijderen of herstellen van programma’s.
– Upgraden voor het gebruik van zwaardere applicaties zoals videobewerkingssoftware & Gaming software.

Als er andere problemen zijn die u ervaart of u wilt meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze experts gaan dan voor u aan de slag.

Van Rosmalen ComputerDiensten

Neem gerust contact op, wanneer u twijfelt of wij u kunnen helpen. Vaak zijn wij in staat om ook lastige problemen op te lossen. Wij kijken of wij u telefonisch kunnen helpen en anders laten wij iemand bij u langskomen of vragen wij u naar onze winkel te komen.

Bent u benieuwd wat Van Rosmalen ComputerDiensten voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, via 038-3336124 of info@vrcd.nl.